Bijeenkomst Agroforestry en Melkveehouderij

Geannuleerd: Bijeenkomst Agroforestry en Melkveehouderij

Wegens onvoorziene omstandigheden zal deze bijeenkomst niet door kunnen gaan. Wij willen deze graag uitstellen tot een nader te bepalen datum. U kunt nog wel uw interesse voor deze bijeenkomst doorgeven, dan kunnen wij u persoonlijk op de hoogte houden van een nieuwe datum.

Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Op maandagavond 24 april nodigen wij u graag uit voor een interactieve sessie over agroforestry en de kansen voor de melkveehouderij. Deze avond is georganiseerd door de Agrarische Natuur en Milieuvereniging Gagelvenne en het project Agroforestry voor Klimaatpositieve Zuivel en Biodiversiteit, mede uitgevoerd door de WUR en LTO Noord.

Tijdens deze avond krijgt u de kans om meer te leren over agroforestry. We trappen af met een introductie over agroforestry en generieke ontwerpen van agroforestry-systemen die kunnen worden geïmplementeerd in de veehouderij. Daarna gaan we met elkaar het gesprek aan over de mogelijkheden van agroforestry in de melkveehouderij.

De avond begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 22:00 en vindt plaats bij De Miente (Snellingerdijk 39) in Oosterwolde. De organisatie wordt ondersteund door het platform Biodivers Cultuurland Ooststellingwerf.

Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om deze avond bij te wonen en mee te denken over de toekomst van de melkveehouderij en de rol van agroforestry hierin.

Wij zouden het op prijs stellen als u zich aanmeld door een mail naar: info@gagelvenne.nl

Met vriendelijke groet,

Agrarische Natuur en Milieuvereniging Gagelvenne
Biodivers Cultuurland Ooststellingwerf
Project Agroforestry voor Klimaatpositieve Zuivel en Biodiversiteit